Energie-management

/Energie-management
Energie-management2018-10-17T11:10:38+01:00

Vergroten van uw energie-efficiëntie

Heeft u onvoldoende inzicht in uw energieverbruik en wilt u meer controle over de bijbehorende kosten? Weet u niet welke energiebesparingsmaatregelen u het beste kunt realiseren? Zoekt u naar mogelijkheden voor een duurzaam energieverbruik?

Energiebesparing en duurzaamheidsvraagstukken
Hellemans Consultancy adviseert bij energiebesparing en duurzaamheidsvraagstukken. Wij treden op als uw energiemanager. Wij voeren onafhankelijk energie-audits uit en beoordelen de efficiency en kosten van uw energievoorzieningen. Wij organiseren en begeleiden de uitvoering van energiebesparende maatregelen of duurzame opwekking. Ook helpen wij u bij het aanvragen van subsidies.

Uw voordelen

   • Wij geven u duidelijkheid over uw energieverbruik en kosten
   • Wij geven inzicht in energiebesparingsmogelijkheden, op welke wijze u kosten kunt reduceren met daarbij een overzicht van investeringen en terugverdientijden
   • Onze auditrapportages voldoen aan de eisen die door het bevoegd gezag worden gesteld
   • Onze dienstverlening is onafhankelijk van uw leverancierskeuze

Onze klanten aan het woord

“Sinds enige maanden loopt er een project om de diverse energie-aansluitingen te optimaliseren. Al snel werd duidelijk dat er een flinke besparing mogelijk was. Op een dertigtal grootverbruikaansluitingen van gas en elektra gaan we administratieve aanpassingen maken, wat direct lagere kosten tot gevolg heeft.”
Martine Brieffies, Gemeente Nijmegen

Contactgegevens:

Hellemans Consultancy BV
Willem Arntszlaan 115B
3734 EE Den Dolder

T +31 30 2255011
info@hellemansconsultancy.nl

Direct contact?

Laat uw naam en telefoonummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug.