Corona-maatregelen en bereikbaarheid Hellemans Consultancy

In relatie tot corona-zaken willen wij u via deze weg informeren over hoe wij als bedrijf omgaan met de huidige situatie. Hellemans Consultancy volgt de ontwikkelingen omtrent het coronavirus (COVID-19) nauwlettend. De adviezen van het RIVM zijn hierbij leidend.

Onze belangrijkste zorgen zijn uw welzijn en dat van onze medewerkers en het voorkomen van hinder voor klanten en relaties met wie we samenwerken. Wij stellen alles in het werk om de continuïteit van onze dienstverlening voor te zetten.

Bereikbaarheid
We zijn dus ook gewoon te bereiken op de manieren zoals we normaal ook te bereiken zijn via uw accountmanager, info@hellemansconsultancy.nl of 030 – 2255011.

Wij helpen u graag, ook vanuit huis
Met ruim 35 medewerkers blijven wij de gewenste ondersteuning bieden. Onze medewerkers werken zo veel mogelijk vanuit huis. Persoonlijke bezoeken van onze medewerkers worden, in overleg met u, aangepast naar een online of telefonische afspraak. Bij wederzijdse goede gezondheid zou een één op één bezoek nog mogelijk zijn maar laten we dit zoveel mogelijk vermijden.

Wij vragen uw begrip voor de situatie en hopen u over een tijd weer fysiek te mogen ontmoeten.

Heeft u nog vragen of maakt u zich zorgen? Neem dan contact met ons op.