Collectief energie

Collectief energie: ontzorging én prijsvoordeel

Deelname aan een energie collectief verzekert u van het juiste (inkoop) advies op het juiste moment, kostenbesparingen, ontzorging en gemak! Wilt u deelnemen aan een collectief? Bij onze collectieven betaalt u nooit te veel voor uw energie. De overstap regelen we natuurlijk ook. U krijgt een vaste contactpersoon die u met raad en daad bijstaat. Heeft u vragen over de meter, uw verbruik, zonnepanelen, duurzaamheid of wet- en regelgeving? Wij zijn uw energiemanager.

Branches en verenigingen

Hellemans Consultancy adviseert over hoe energie collectief in te kopen voor diverse branches en verenigingen. Zo koopt 80% van de Nederlandse scholen (Po en Vo) in via een energiecollectief (EVS) van Hellemans Consultancy. Maar ook 50% van de Zorginstellingen in Nederland, 3000 kerken, metaal (Unie) bedrijven, winkels (Inretail) en bakkerijen vormen verschillende collectieven via Hellemans Consultancy. Wilt u meer weten over deelname aan één van deze energiecollectieven? Benader ons gerust.

Hellemans Consultancy is volledig onafhankelijk van energieleveranciers. Wij hebben hiervoor een integriteitsverklaring.

Wereld
Footer-image

Hellemans Consultancy B.V.
De Beek 18-b
3871 MS Hoevelaken

+31 30 2255011
info@hellemansconsultancy.nl