Leveringszekerheid

Komt leveringszekerheid in gevaar door energietransitie?

Stroomuitval op bewolkte windstille of juist zonnige dagen. De vraag naar elektra neemt toe maar de netcapaciteit is beperkt. Hoe spelen we in op variabele elektriciteitsprijzen of de onbalansmarkt door te investeren in eigen opslagcapaciteit? Hellemans Consultancy adviseert, onze consultants en analisten ondersteunen bij het opstellen van een businesscase voor leveringszekerheid: opslag van elektriciteit en flexibele sturing van vraag en aanbod.

Kansen en risico’s leveringszekerheid in kaart

Ons bedrijf is meer dan 20 jaar actief. Dit stelt ons in staat om kansen en risico’s op realistische wijze te kwantificeren. Als onderdeel van de grootste technische dienstverleners van Nederland, weten wij hoe we installaties en bedrijfsprocessen kunnen koppelen aan de prijsdynamiek op de energiemarkt. Als onafhankelijke adviseur hebben wij compleet overzicht van het veranderende energielandschap en diensten en niet alleen van één product.

Ons zusterbedrijf Tenergy heeft een Tennet Noodvermogen [R3] portfolio en de mogelijkheid om te sturen op noodvermorgen. Dit portfolio is inmiddels de grootste in Nederland.

Leveringszekerheid-3C
Footer-image

Hellemans Consultancy B.V.
De Beek 18-b
3871 MS Hoevelaken

+31 30 2255011
info@hellemansconsultancy.nl