Energielabel EP-U

Op weg naar energielabel A in 2030

In 2030 moet elk kantoor in Nederland gemiddeld energielabel A hebben en in 2023 energielabel C. Maar hoe realiseert u dit op een goede, kostenefficiënte manier, en welk energielabel heeft uw pand? Geldt de verplichting ook voor u, of gelden er andere regels? Hellemans Consultancy begeleidt!

Wij kunnen het energielabel voor u bepalen. Hierna kijken wij naar de juiste verbetermaatregelen op onafhankelijke wijze. Wellicht is een slimme goedkope technische oplossing de beste weg om uw energielabel te verbeteren. Afhankelijk van uw ambitie kijken wij naar de juiste oplossingen en te nemen stappen. Bij uitvoering kunnen we het traject ook voor u begeleiden als projectmanager mocht dit wenselijk zijn.

Energielabel van uw gebouw verbeteren

Hellemans Consultancy begeleidt u bij dit traject, van maatwerkadvies, subsidiemogelijkheden en de realisatie hiervan tot de officiële afmelding van het energielabel. Onze experts kunnen via een meerjaren (stappen)plan het energielabel van uw pand verbeteren. Als onderdeel van de grootste technische dienstverleners van Nederland, hebben wij uitstekende technische kennis van installaties en gebouwen. Wij weten hoe u echt verduurzaamt, u wordt volledig ontzorgd en voldoet aan wet- en regelgeving.

Energielabel
Footer-image

Hellemans Consultancy B.V.
De Beek 18-b
3871 MS Hoevelaken

+31 30 2255011
info@hellemansconsultancy.nl